sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Tähtitiedettä ja teknologiaa

Pari viikkoa on kulunu jo siitä kun on viimeksi kirjotellu, ja tämäkin tulee olemaan vain tälläinen pikapostaus. Ja se miksi en oo kirjotellu, johtuu yksinkertasesti siitä, etten vaan oo kerinny. Kuluneet kaksi viikkoa on ollu yhtä hullunmyllyä. Työpäivät on venyny pahimmillaan jopa yli kaksitoistatuntisiksi vanhempainiltojen ynnä muiden takia. Se niistä opettajien lyhyistä työpäivistä!

Ajattelin kuitenkin esitellä tässä nopsaa laitteet, joiden avulla tätä blogia päivittelen. Tässäpä ne.


Kesällä hommasin molemmat vempaimet. Applen iPhoneen (4S) oon ollu enemmän kuin tyytyväinen, enkä vaihtaisi sitä enää mistään hinnasta takaisin vanhaan puhelimeeni. Kun taas tuo iPad (32GB, Wi-Fi), hmm..sekin on ihan hyvä vempain, mutta en vain itse ole sille keksinyt vielä sen kummempaa käyttöä kuin netissä surffaillu. Mutta ehkä tämä tästä vielä muuttuu, kun tutustun laitteeseen paremmin.

Tällä hetkellä suunnittelen blogini ulkomuodon muutosta hieman minun näköisempään suuntaan. Toteutan sen tässä, kun kiireet hieman hellittävät. Nykyinen ulkomuoto ei ole sen tarkemmin harkittu, vaan kunhan blogia perustaessani valitsin sieltä, mitä valittavissa oli enkä sen kummemmin jaksanut panostaa.

Eräältä ystävältäni sain myös vinkin Picasa verkkoalbumista, ja parhaillaan yritänkin opetella sen käyttöä. Pääasiassa tulen sitä käyttämään varmaankin vain kuvien muokkaukseen. Yhenlaista tähtitiedettä sekin!

-LiLLaMy-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti