sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Vilkutus enkeleille

Tänään Suomessa vietetään pyhäinpäivää. Sen vuoksi myös kaupat ovat kiinni, joten on hyvä hetki unohtaa kiireet, rauhoittua ja kerätä voimia taas arjen askareisiin. Meidän kotona pyhäinpäivää on vietetty ihan vain oleskelemalla.

Päivällä M kävi muutaman kaverinsa kaa kattomassa jalkapalloa jossakin kaupungin kuppilassa, ja minä lueskelin sisustuslehtiä omalla kotisohovalla. Tänään vihdoin ja viimein mulla oli aikaa tutustua myös Picasa-verkkoalbumiin. Kyllähän siinä muutama tunti vierähti, kun innostuin kuvia muokkailemaan. Hauska ohjelma kaikin puolin, joten suosittelen tutustumaan!

Mietin myös tätä mun blogin ulkoasua, ja kokeilinkin kaikenlaisia versioita. Olisin halunnu tuonne taustalle yhden mustavalkoisen aika abstraktin kuvan, mutta se ei jostain syystä asettunut sinne niin kuin halusin. Unohdin sen sitten, ja päädyin nyt tälläiseen kokovalkoiseen. Ehkäpä joku päivä jaksan taas värkätä ja kokeilla, josko saisin sinne jotakin keksittyä.

En oo tainnutkaan vielä täällä mainita, että pikkusiskoni on tällä hetkellä vaihdossa New Yorkissa. E lähti sinne elokuun lopussa parin opiskelijakaverinsa kaa. Ikävä on kova, mutta onneksi puhelimen ja internetin välityksellä on helppo pitää yhteyttä. E:n kommelluksia ja elämää rapakon toisella puolella voi seurata myös blogin kautta. Hieman huolta ja murhetta on aiheuttanut Sandy-myrsky, joka riehui New Yorkissa pari päivää sitten. Onneksi pikkuisellani on kuitenkin kaikki hyvin <3

Tänään hautausmaat ovat saaneet ylleensä valtavan kynttilämeren, sillä pyhäinpäivänä on tapana muistaa vainajia ja viedä kynttilöitä heidän haudoilleen. Valitettavasti täältä on matkaa rakkaan mummoni haudalle sen verran, että kynttilää en itse henkilökohtaisesti päässyt haudalle viemään, mutta sytyttelin senkin eestä kynttilöitä sekä sisälle että parvekkeelle. Illalla teimme M:n kanssa yhdessä ruokaa. Tai no yhdessä ja yhdessä. Meidän keittiö on niin pikkuriikkinen, että sinne ei yhtäaikaa montaa mahdu. M aloitteli ruoan valmistuksen pistämällä paistin uuniin ja tekemällä liisteripottumuusia. ;D Olihan siinä naurussa pitelemistä! Minä sitten jatkoin tekemällä uuden pottumuusin ja kattamalla pöydän. Lisukkeena oli mozzarella-tomaatti-salaatin lisäksi myös sienisalaattia mummon ja papan itse poimimista sienistä, nams :P


Yllä hieman kuvia kattauksesta ja meidän parvekkeesta. Tykkään kovasti nuista Ikean valkoisista PS VÅGÖ -tuoleista ja valkoisesta PS SANDSKÄR -tarjotinpöydästä. Ne sopivat kuin nyrkki silmään meidän partsille ;) Tuolien päällä on muistaakseni Ikean TEJN -lampaantaljat. Lämmittävät mukavasti, kun kylmällä syysilmalla käy parvekkeella istuskelemassa.

Nyt pyhäinpäivän vieton jatkamista ehkäpä jotakin elokuvaa katsellen!

Tänään muistamme kaikkia heitä, 
jotka ovat jo tähtiä, enkeleitä. 
Pilven reunaa katsomme, 
rauhaa syvää sinne toivomme. 
Siellä nukkuu joku tärkeä, rakas, 
joka liian aikaisin lähti. 
Siks´toivomme kirkasta yötä 
sillä taivaalla hän on kirkkain tähti.

Vilkutus sinne rakkaalle mummolleni <3 


-LiLLaMy-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti