lauantai 25. elokuuta 2012

Designtorin antimia

Tämä viikonloppu on rauhallinen kotiviikonloppu sitten toukokuun alkupuoliskon. Huh heijakkaa sanon minä! Vaikka mennyt kesä oli kertakaikkiaan aivan ihana kaikkine reissuineen ja juhlineen, niin kylläpä se vain rentouttaa kun saa viettää vapaa-aikaa oman kodin rauhassa.

Perjantai-ilta kului herkutellen ja leffaa katsellen. Friends with kids -elokuvaa voin muuten suositella, sillä se oli hyväntuulinen ja hyväntuulisuutta ei koskaan ole tässä maailmassa liikaa.

Tänään kävimme ihanan ja äänekkään ystäväpariskunnan kanssa patiolla kahvittelemassa ja Designtorin tarjontaa ihailemassa. Torilla oli esillä ja myytävänä eri alojen taitajien tuotteita, kuten vaatteita, keramiikkaa, koruja, grafiikkaa ja tekstiilejä.

Ekoihanan myyntipisteeltä löysin aivan ihania sisustuspehmoja, joista haluaisin heti kotiuttaa mustan pöllön. Pöllö saa kuitenkin vielä hetken aikaa odottaa, sillä sen tuleva koti on vasta meidän seuraavassa uudessa kodissa, joka toivon mukaan ei ole kauhean kauaskantoinen ajatus.


Ylläolevat ihanat pitsistä tehdyt KAKSITVÅ:n korvakorut löysin Non Boutique -liikkeestä, joka myy kotimaisten muotoilijoiden tuotteita.


Valkoinen kaulariipus taas on YO ZEN -merkkinen. Kyseiseen merkkiin en ole aikaisemmin törmännyt, mutta ihastuin samantien. Designtorilla vierailun jälkeen kävin tutustumassa heidän nettisivuihinsa, ja löysin sieltä vielä kauniin joutsenkaulakorun, jonka pistinkin heti tilaukseen ;)

Nyt nasupaita (yöpaita, jossa on Nasu) päälle ja pehkuihin. Huomenna aijon nukkua toooooodella pitkään. Parhautta!

-LiLLaMy-

1 kommentti:

  1. Ihania koruja!Olispa pitäny itekki lähteä teän mukaan Designtorille sillon.

    VastaaPoista