perjantai 3. elokuuta 2012

Lohenpunaisia herkkuja

Aluksi aattelin, että ei mun kannata ommaa blogia perustaa, ku ei mulla tuu niin palijoa asioita mieleen, joista kirjottasin. Mutta ohhoh, näitähän näyttäisi tulevan nyt tahtia postaus per päivä. Eli kaikesta se ihminen näköjään voi saada jutun juurta aikaseksi, ja tällä hetkelläki on jo valmiina muutamia juttuja mielessä, joista ois kiva kertoa. Nooh, mutta kyllä tämä tästä vielä laantuu, kun lomat loppuu ja normaali arki taas alkaa. Arki on ihanaa! Vielä yksi kesäviikonloppu edessä lapsuuden kotipaikkakunnalla hipatessa, ja sitten onkin aika siirtää katseet jo tosissaan syksyyn.

Mutta koska ei ihan virallisesti vielä olla syksyn tunnelmissa ja ruskan väreissä, niin esittelen tässä mun tämän kesän herkkulakan ja herkkuhuulikiillon.


Siinäpä ne nyt on kaikessa komeudessaan! Kynsilakka on ostettu Stockmannilta, ja maksoi muistaakseni peräti 4,90. Laadun suhteen mulla ei ainakaan ole mitään valittamista, tosin lakkaan erittäin harvoin (on toisin sanoen kerran vuodessa) kynsiäni. Huulikiilto on L'OREAL PARISIN Glam Shine ja sävy 174 Sheer peach. Molempia ostaessa aattelin, että ne näyttää varmasti hyvältä kesällä kun on hieman päivettynyt. Ja tottahan se olikin!

Nyt kohti kotikotia, joka on siis ihana lapsuuden kotini, jossa on vastassa suloiset ja höpsöt (muumi)mamma ja (muumi)pappa ja jossa aina on lämmin ja rakastavainen vastaanotto! Illalla kotikotiin saapuu myös siskoni hellunsa kanssa, ja huomenna sinne kurvauttaa myös veljeni <3 Kotipaikkakunnastani tekee erikoisen myös se, että sieltä saa oikeasti maailman parasta pitsaa!!!

-LiLLaMy-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti